Szolgáltatások

Lovasoktatás

Nálunk te is kifejlesztheted azokat a képességeket, amivel biztonságosan lovagolhatsz terepen akár szőrén is. Mindezt nem bent egy lovardában, hanem egy csodálatos domboldalon. Ráadásul első alkalommal oktatásunk ingyenes, hogy kipróbáld és megnézd miről is beszélünk. Érdekel?

Lovastúra

Ezeket fogod átélni, ha eljössz velünk lovagolni!
Ha már unod az iskolalovaglást neked szól. Éld át velünk te is milyen több napon át egy lóval harmóniába kerülni, miközben a gyönyörű táj hatása alatt vagy. Életed legnagyobb élményében lesz részed! Kattints a tovább gombra és megmutatjuk hogyan. Érdekel?

Bértartás

Szabad Bértartás. Hozott lovak ménesbe való beeresztése, szoktatása féreghajtással kezdődik, és egy rövid ideig tartó elkülönítés előzi meg. A hozott lovak saját lovainkkal egyenlő  bánásmódban részesülnek. Probléma esetén küldünk értesítést és a lehető leggyorsabban intézkedünk. Telefonos egyeztetés szükséges!

Születésnapok

Lepd meg  gyerekeidet vagy barátaidat névnap vagy születésnapja alkalmából egy lovaglással vagy lósimogatással.  Helyszínen megoldható telefonos egyeztetés alapján. Vedd fel velünk bátran a kapcsolatot!

Falunapok és rendezvények

Lovagoltatást vállalunk falunapokon és rendezvényeken. Helyszínen megoldható telefonos egyeztetés alapján. Vedd fel velünk bátran a kapcsolatot!

Kapcsolat

Ez a weboldal sütiket használ. részletek